Despre noi

HSD ABERO S.R.L.  are ca obiect de activitate urmatoarele servicii:

 • Servicii de salarizare si consultanta in resurse umane
 • ISCIR/RSVTI
 • Servicii de protectia muncii – securitate si sanatate in munca
 • Prevenirea si stingerea incendiilor (PSI)
 • Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala
 • Servicii de contabilitate.

Ca o consecinta fireasca a dinamicii mediului de afaceri din Romania, serviciile prestate de noi pot fi oferite separat sau impreuna. Modalitatea de colaborare propusa este pe baza de contract de prestari servicii.

HSD ABERO S.R.L. ofera servicii de calitate la preturi avantajoase, adaptandu-se cerintelor clientilor si oferind avantajul economisirii timpului si banilor, deoarece toate programele si taxele sunt incluse in pretul negociat, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea serviciilor, acestea fiind oferite de personal calificat si care este in permanenta la curent cu noutatile in domeniu.

Daca ne referim la domeniul Resurselor Umane este unul suficient de complex incat sa nu merite sa va dedicati fortele in construirea si gestionarea unui departament de resurse umane propriu. Va va consuma resursele pe care le puteti canaliza in directia cresterii business-ului dvs. 

Actionam ca un „doctor al casei” in relatia cu partenerii nostri si ii sprijinim sa devina o varianta mai buna a lor insisi. Daca si ei isi doresc, noi vremstimputem si ii facem sa actioneze, ca firme sau ca indivizi, la nivelul lor maxim de potential.

Care este viziunea noastra?

Credem intr-o lume a armoniei si abundentei, cu oameni fericiti, competenti si autentici. Vedem si oamenii si companiile ca o combinatie echilibrata in structura de otel, inima mare si zambetul larg.

Structura de otel

Suntem arhitecti de sisteme stabile, predictibile, durabile. In organizatii construim structuri ce se bazeaza pe solutii simple, chiar si pentru situatii complexe. In baza experientei noastre stim ce merge si ce nu merge, ca atare nu facem compromisuri.

Inima mare

Organizatiile sunt fiinte vii. In toate interactiunile noastre suntem calzi si prietenosi. Suntem profesionisti dar preferam sa fim autentici si onesti in detrimentul etichetei. Vorbim pe limba tuturor.

Zambetul larg

Urmarim sa fim fericiti  azi si in fiecare zi, cu credinta ca ceea ce facem azi este devenim maine. Suntem multumiti atunci cand clientii nostri sunt multumiti, pentru ca succesul nostru este dat de succesul lor.

Care este misiunea noastra? 

Cum ajungem sa traim in lumea in care credem? Ne punem talentul si experienta in slujba acelora cu care noi lucram, suntem parteneri de vreme buna si vreme rea, punem competenta si lucrul bine facut inaintea banilor.  Lucram cu o echipa competenta care are o perspectiva de 360° asupra business-ului. Cunoastem atat pozitia clientului cat si pozitia consultantului si stim din practica toate provocarile organizatiilor, operationale sau manageriale.

Care este strategia noastra?

Strategia de resurse umane a firmei HSD ABERO SRL este de a asigura o forță de muncă instruită și motivată care să contribuie, prin continua îmbunătățire a performanțelor individuale și de echipă, la atingerea obiectivelor afacerii.

Ce nu vrem sa facem?

 • Nu facem compromisuri de la valorile sau viziunea si modul nostru de lucru.
 • Nu constrangem pe nimeni sa adopte valorile sau viziunea noastra.
 • Nu fortam o colaborare daca cel putin una din parti nu e pregatita pentru acest pas.
 • Noi nu putem prezice viitorul, dar il putem construi. Nu oferim „reteta perfecta”. Adaptam impreuna cele mai bune practici. 
 • Preferam sa oprim temporar o colaborare si sa pastram o relatie buna daca nu exista compatibilitate sau rezultatele nu sunt cele dorite. 

Lasati specialistii nostri sa va ajute si cu servicii de calitate!

Date Legale HSD ABERO S.R.L.

 • PUNCT DE LUCRU : Loc. Timișoara, Jud. Timiș, Str. Hebe, Nr.1, Sc.C, Ap.1 
 • CUI : 42949850
 • Nr. Reg. Com. : J35/2320/2020
 • Banca : ING Bank
 • IBAN : RO83INGB0000999910618880